Velkommen & pink smoothies

Hej og velkommen til min side og min blog :-) 
Her kommer til at være indlæg, invitationer, pop up, opskrifter og andet godt. 

Jeg har for små 14 dage siden lavet mit sidste pop up take away brunch, hvor denne smoothies var blandt posen. 
Den består af rødbede- gulerod- appelsin- citron- banan- hindbær- kanel- vaniljepulver og mandeldrik.

Jeg kommer til at lave pop up take away igen :-) 

Næste gang take away brunch bliver til støt brysterne søndag d. 22 august i Viborg hos Mads Ottow i "Bag det blå hus" keramik og med Heidi fra "5 Forever" et samarbejde som bliver skudt igang på denne dag med mindfulness kost antiinflammation skoven og retræte. Der kommer et specielt oplæg for dette. 

Take away tapas  bliver fredag d. 10 september 2021. Der kommer snart en menu og særskilt oplæg på det.